Praktisk info

Kostpolitik 

Vi tilstræber økologiske råvarer, når vi laver mad og har en sukkerfri kostpolitik i hverdagen. Dog kan vi godt finde på at servere en kage eller is ved særlige lejligheder, som fx til børnehavens fødselsdag eller ved skolebørnenes afslutningsfest.

Vi serverer morgenmad til de tidligste børn i tidsrummet kl. 6.45 – 7.30

Til samling kl. 9.30 tilbyder vi ristet rugbrød.

Praktisk info

Frokost og eftermiddagsfrugt skal barnet have med hjemmefra.

Se vores folder om den gode madpakke

 

Aflevering og hentning

Praktisk infoDet er vigtigt, at der er ro til at aflevere barnet om morgenen, og at I får sagt ordentligt farvel. Hvis det er svært for barnet at sige farvel, er der altid en voksen til at tage imod barnet, hjælpe det ind i børnehaven og i gang med aktiviteter.

Det er vigtigt, at barnet bliver hentet af en nærværende voksen. Derfor er det ikke tilladt at tale i mobiltelefon, når I henter jeres barn.

Både om morgenen og om eftermiddagen er det vigtigt, at I som forældre har kontakt til en voksen i børnehaven, så vi får sagt både goddag og farvel.

Det rigtige tøj

Praktisk infoI Naturbørnehaven Fasangården er det vigtigt, at alle børn har tøj på/med, der er tilpasset vejret, fordi vi er ude det meste af dagen. I regnvejrsperioder er der indimellem brug for flere sæt regntøj samme dag. Om vinteren anbefaler vi fx at man har mindst 2 flyverdragter.  Se nærmere i vores folder om tøj og garderobe.